jueves, 17 de mayo de 2012

BANKIA

Hola a tots i totes!!

Com tots sabeu ens estan retallant els nostres drets per tots els costats, i pel contrari cada dia la banca en te més. No vaig a parlar-vos dels ja famosos 10.000 millons d'euros, sinó del que hi ha després d'eixe ingrés. Bé jo no se si quan el senyor Rajoy deia: "hay dinero para rato" feia referència que tenim per a estona o per al senyor R.Rato no se xq però jo crec que ho deia per la segona.


 





Bé del que vull parlar avui es de les noves declaracions que fa ell govern, que ens diu que els dipòsits dels clients de Bankia estan assegurats pel Fons de Garantia de Dipòsits però és totalment FALS, la realitat és que injectarà tots els diners necessaris per reflotar Bankia, cosa que no entenc ja que es una entitat privada, però bé, al tema.
 
El FGD actualment no té fons després de la intervenció del Banc de València, i els dipòsits en mans de Bankia pugen a 204.228.000 d'euros, és a dir el FGD amb l'aval d'estat hauria demanar prestat voltant del 20% de PIB espanyol jajajajaja impossible amb la prima de risc disparada. O sigui, que no ens expliqui milongues.
A continuació vos adjunte un parell de links amb documentació:

Pàgina 6 del Informe Semestral de Bankia més que interesant. Pèrdues per tots els costats.




http://www.bankia.com/Ficheros/CMA/ficheros/Evolucion_del_Negocio_Q1_2012.PDF



Ací el famós FGD i la seva realitat.



http://www.laopinioncoruna.es/economia/2012/03/26/supervisor-agotara-capital-fgd-subasta-banco-valencia/593641.html



 volta i volta sempre paga el mateix. desprès de llegir coses com aquestes cada vegada estic mes convençut de que tenen raó, la crisis la hem provocat entre tots, tots som iguals i per tant, ixirem de ella tots juntets.

NO PAGEU LA SEVA CRISI, QUINA VENGONYA!!!



BORJA BOSCÀ

No hay comentarios:

Publicar un comentario