miércoles, 18 de abril de 2012

SUPRESSIÓ DE SUBVENCIONS A LES SECCIONS JUVENILS DE SINDICATS I PARTITS DE LA COMUNITAT PER PART DE L'IVAJ 


La Conselleria de Justícia i Benestar Social ha pensat en suprimir les subvencions que otorga a les seccions juvenils de sindicats i partits politics de la Comunitat per a poder dirigir la seua línea de ajuda a les associacions de forma que aquestes realitzen accions socials i de caracter voluntàri.


L'objectiu que es te es garantitzar la dotació pressupostària suficient per atendre les necessitats d'aquelles associacions juvenils que ofereixen la seua ajuda a través d'accions i activitats amb jóvens en situació de marginalitat o exclusió social.  El retir d'aquestes subvencions suposa llevar el recolzament econòmic a sectors que atenen a la societat, com són els sindicats que contribueixen a fomentar un pensament crític a més de la concienciació i la mobilització de la societat davant els problemes socials que han existit, existeixen i a aquest ritme existiràn. 


La presidenta de les Noves Generacions ( NNGG) de la Comunitat Valenciana, Veronica Marcos, ha manifestat la seua opinió donant suport a la decisió que ha pres la Generalitat ja que " esta medida permitirá destinar ese dinero a la formación y la creación de empleo".
Aquesta afirma que és una mesura bastant dura però que " en una situación se crisis hay que priorizar inversiones y destinar cada céntimo de euro a la creación de empleo para los jóvenes, políticas de vivienda o asociacions de carácter estrictamente social".  Doncs, de forma contrària al que aquesta afirma, les generacions del PP menegen una sèrie d'entramats socials on aquests si que recibeixen subvencions e inclús afegint un plus econòmic en alguna que altra.  


"Entre les entitats que es poden beneficiar per esta mesura es troben Creu Roja Espanyola, Creu Roja Joventut Comunitat Valenciana, la Federació de persones sordes de la Comunitat Valenciana Jove Sord, Bona Gent Amics del deficient mental, Escoltes Valencians, l'Organització Juvenil Espanyola, Júniors Moviment Diocesà o la Federació de Centres Juvenils El senyor Bosco Comunitat Valenciana." 


Marcos Sanchis, director de la Joventut i del Ivaj, va explicar que aquest ajustament econòmic era necessàri degut a la actual situació econòmica que estem patint. afirma que les associacions juvenils van a segur rebent ajudes però sempre i quant els seus fins siquen únicament de caràcter social. 


Bé, aquestes associacions s'encarreguen de "donar" ajudes socials aleshores, si el que pretèn aquest es retallar econòmicament, com afirma que seguiràn rebent diners sempre i quant els seus fins siguen exclusivament de caràcter social? 


Molta paraula contradictòria vec jo ací i si ens fixarem i analitzarem altres temes ens passaria absolutament el mateix. 




Ací ho deixe. 


Cristina Sansaloni Andrés

No hay comentarios:

Publicar un comentario