domingo, 15 de abril de 2012

ESCOPETES, ELEFANTS I CORONA


Ahir dia, on és comemorava l'aniversari de la proclamació de la segona República, els habitants de l'Estat Espanyol ens varem despertar amb una notícia que va animar l'esperit republicà que encara es viu.

Una notícia la qual tot el món s'ha fet ressò, l'accident del monarca de l'Estat Espanyol, Juan Carlos de Borbó, a Botswana quan estava caçant elefants mentre aquest està patint un dels seus pitjors moments en aquesta crisi i on la ciutadania esta veient com enderroquen allò que es deia Estat de Benestar.

Tota la premsa nacional i internacional han tret en les seves publicacions la notícia. Les xarxes socials no van tardar en parlar i expresaren el seu malestar per aquest viatge del monarca i el cost que suposà (30.000€ matar un elefant).
Segur que el cost del viatge, amb els permisos corresponents per la cacera, pugen més que l'estalvi del 2% del salari dels seus onze treballadors, que no del sou del monarca.

És clar que el dia d'ahir va servir, a més de recordar la proclamació de la II República, per repassar tots els últims escàndols relacionats amb la família reial espanyola, ja que pocs dies abans el nét del rei sofrí un accident amb arma de foc i no s'oblidà ningú del cas del gendre del rei, el cas Urdangarin.


Escàndols que estan passant factura a la família reial.

Francesc Roig Oliver.

No hay comentarios:

Publicar un comentario