viernes, 9 de marzo de 2012

Per a més despeses pressione F1

  La setmana passada, després d’una “mascletà”, el nostre president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, assegurà a tots els valencians que pagaria abans els proveïdors, dels quals els serveis públics estan patint escassetat de material, que la Fórmula 1. Assegurà, doncs, que faria tots els esforços per a pagar com més prompte millor.

Açò fou notícia, ja que, posar en primer lloc els interessos dels valencians era un gest molt digne per part d’una Generalitat que si s’ha donat a conèixer per alguna cosa és per les seves trames de corrupció i no fa molt de temps, per l’organització de “Grandes Eventos de la Comunidad Valenciana”. Per a molts fou un gran punt pel nou president, que assumí la presidència en un moment en el qual els ciments del PP Valencià tremolaven a causa de la implicació del famós cas de “los trajes” del “honorable” EX-president, Francisco Camps.

Però, com ja és normal i quotidià al País Valencià, justament una setmana després d’aquelles fabuloses declaracions, hem sabut la veritat: ERA MENTIDA.

Avui el gran “jeque” de la Fórmula 1, Bernie Eclestone, ha assegurat que la carrera de València es celebrarà el 24 de juny. El millor que recull avui la premsa és que Eclestone ha assegurat que ja està TOT PAGAT.

Aleshores es pot afirmar que, una vegada més, el PPCV, al capdavant del Consell de la Generalitat, ha tornat a mentir. És a dir, estan retallant amb eixes fabuloses tisores “último modelo” que els ha prestat el President del Govern de l’Estat Espanyol, Mariano Rajoy, en educació, sanitat o serveis socials, però per pagar la Fórmula 1 sí que tenim diners. I, a més paguem abans la F1 que els serveis que a la ciutadania li fan falta i són bàsics per a un estat de benestar.

A més, agafeu-se a la cadira que us pot donar un mareig i tot, el Expresident del Consell, Francisco Camps, va signar un precontracte d’exclusivitat de la F1 a València fins l’any 2021. Encara que, segons Eclestone, s’està estudiant que Barcelona i València s’alternen el campionat de la F1 cada any.

Així i tot, està per determinar quants campionats més es realitzaran a la ciutat de València a partir d’aquest any. També cal sumar-li la despesa que suposarà mantenir aquesta carrera als valencians i l’augment del dèficit que ens costarà, cosa que farà que les arques públiques valencianes no tinguen una solvència per a la societat. Ahh! També m’oblidava dels “préstecs” que li deguem a l’Estat Espanyol.

Esperem que tot açò, amb la situació que s’està vivint en les terres valencianes, es puga renegociar; però com no, si s’arriba a eixa renegociació es farà amb els diners de tots els valencians/es i ocultant veritats com a punys a la societat.




Francesc Roig Oliver

No hay comentarios:

Publicar un comentario