miércoles, 15 de febrero de 2012

Estem anestesiats?

hola a totes i tots.


Bon dia, per dir alguna cosa, ja que com podreu vorer a continuació a l’article de Arturo Pérez Reverte amb la que tenim damunt i la gent continua amb el cap baix, incapaç de sortir al carrer a defendre els que son els sues drets, els nostres drets,  que ens els estan llevant. Es increïble veure com a la resta d’Europa passen coses igual o similars i la gent es mobilitza i lluita als carrers i ací pareix que “tot se’ls infot”. La gent es queda sense feina dia sí, dia també, i no es sent a casi ningun sindicat (que diuen ser “d’esquerra”) moure a la gent per a que protesti, ja que deuria ser la seva feina i apart tenen més mitjos per a poder aconseguir-ho que ningú. Com a estudiant de treball social aquestes situacions son un poc frustrants, però sent realistes tampoc m’estranya tant, ja que ho tinc a casa mateix, per que s’estan fent assemblees setmanalment contra les retallades dels itineraris a treball social ( que es una cosa que ens afecta DIRECTAMENT) que ens serveixen per a: organitzar-nos, decidir que fer, lluitar tots a una ve ( que sempre trau més resultat), decidir com actuar de forma legal (parlar amb el deganat, reunir-se amb el professorat del departament, etc), entre altres coses, i de tota la gent matriculada en treball social, que no se quans seran però més de 500 segur, tan sols acudeixen a les reunions 20,30,40....70 persones, per què? Tal volta com diu Arturo son idiotes....

BORJA BOSCÀ BATALLER GRUP F

"ARTICLE D'ARTURO PÉREZ REVERTE"

Arturo Pérez Reverte

             
CURA ... amb el que se'ns acosta ... és més gros del que us imagineu ... un govern Europeu imposat pels Neocon, "Els Il.luminatis" que anirà traient a curt termini als polítics demòcrates i manipulant les eleccions ... i col · locant tecnòcrates, ens queda poc. Els Indignats tenen més raó del que us pugueu arribar a imaginar. No és una qüestió de PSOE ni de PP, no té res a veure. Açò només es para negant-nos a aquestes mentides de pagar el deute en que ells ens han ficat falsament per tenir-nos hipotecats fins als nostres néts ... es van acabar els Estats / Nació ... adéu Espanya.

Hi ha un problema laboral del col · lectiu de controladors aeris que afecta el 1,2% de la població espanyola (600.000 persones) i gairebé tots salteu com energúmens demanant fins al linxament d'aquest col · lectiu quan el dia anterior fan una altra reforma del sistema laboral més restrictiva, treuen els 420 euros d'ajuda a 688.000 aturats que estan en la ruïna i anuncien canvis dràstics a pitjor en la llei de pensions que afecten el 80% de la població i ningú s'indigna ni diu res. Sou idiotes?

Esteu demanant a crits al Govern que s'apliquin mesures que treuen el dret a la baixa laboral, als permisos retribuïts i hores sindicals, treure militars al carrer sou idiotes?

Esteu llegint que van mentir en els vols de la CIA, en el cas Couso, que González era la X del GAL, que gent del PP cobrava de la trama Gürtel, que hi ha polítics que cobren més de 230.000 euros a l'any, però que ens costen més de 3 milions d'euros, que la corrupció en la política no és excepció, sinó norma, que ells mateixos s'adjudiquen el dret a cobrar la jubilació màxima amb pocs anys a les Corts ia nosaltres ens demanen 40 de cotització, banquers que aconsegueixen l' govern mesures dures contra els treballadors i que havien d'estar a la presó per delictes demostrats de frau fiscal i no dieu res, us treuen diners per donar-aquesta gent que cobra centenars de milers d'euros any, especula amb els nostres diners, defrauda a Hisenda i seguiu callats sou idiotes?

Teniu una monarquia que s'ha enriquit en els últims anys, que dóna suport als poderosos, als EUA, al Marroc, i a tot el que faci olor de poder o diners, hereditària com a l'edat mitjana sou idiotes?

A Anglaterra o França o Itàlia o a Grècia o en altres països els treballadors i els joves es manifesten fins violentament per defensar-se aquestes manipulacions mentre a Espanya no es mou gairebé ningú, sou idiotes?

Consentiu la censura en els mitjans de comunicació, la llei de partits, la manipulació judicial, la tortura, la militarització de treballadors només perquè de moment no us afecta a vosaltres, sou idiotes?

Sabeu qui és tota la gentussa de les revistes del cor, futbolistes supermilionaris però mai escolteu a ningú com Saramago o Chomsky o altres mil intel · lectuals verassos i compromesos amb els vostres problemes, sou idiotes?

Si molta gent respon sí, encara ens queda una mica d'esperança d'aconseguir acabar amb la manipulació dels polítics i poderosos.
Si la majoria contesta no, llavors estem fotuts.

EL GOVERN: Ha baixat el sou als funcionaris, suprimit el xec-nadó, congelat les pensions i reduït l'ajuda a la desocupació, (L'ATUR), per afrontar la crisi que han generat els bancs, els polítics i els especuladors borsaris.

Ens agradaria transmetre-li al Govern el següent:

Dediquin la seva obstinació a rebaixar LA VERGONYA DEL FRAU FISCAL, que a Espanya se situa al voltant del 23% del PIB (10 punts per sobre de la mitjana europea) i pel qual es perden milers de milions de €, frau que repercuteix en majors impostos per als ciutadans honestos.

TINGUIN LA VERGONYA de fer un pla perquè la Banca torni a l'erari públic els milers de milions d'euros que vostès els han donat per augmentar els beneficis dels seus accionistes i directius, en comptes de facilitar el crèdit a les famílies ia les empreses, eradicar les comissions pels serveis bancaris i que deixin de cobrar als espanyols més humils 30,01 € cada vegada que el seu minvada compte es queda sense saldo. Cosa que passa cada 1 º de mes quan els carreguen les factures de col · legis, comunitats, telefonia, etc. i encara no els han abonat la nòmina.

POSIN COTO als excessos de les empreses de telefonia i d'ADSL que ofereixen els serveis més cars d'Europa i de pitjor qualitat.

Eliminin la duplicitat de moltes administracions públiques, suprimint organismes innecessaris, reassignat als funcionaris de carrera i acabant amb els càrrecs, assessors de confiança i altres llocs nomenats a dit que, tot i ser innecessaris en la seva major part, són els que cobren els grans sous en les administracions públiques i la seva teòrica funció pot ser exercida de forma més qualificada per molts funcionaris públics titulats i que lamentablement estan infrautilitzats.

FACIN que els polítics corruptes dels seus partits tornin els diners equivalent als perjudicis que han causat a l'erari públic amb la seva mala gestió o / i les seves malifetes, i s'endureixin el Codi Penal amb procediments judicials més ràpids i amb càstigs exemplars per a ells.

Indecent, és que el salari mínim d'un treballador sigui de 624 € / mes i el d'un diputat de 3.996, podent arribar, amb dietes i altres prebendes, a 6.500 € / mes. I bastants més per diferents motius que se li poden afegir.

Indecent, és que un professor, un mestre, un catedràtic d'universitat o un cirurgià de la sanitat pública, guanyin menys que el regidor de festes d'un ajuntament de tercera.

Indecent, és que els polítics es pugin les seves retribucions en el percentatge que els vingui de gust (sempre per unanimitat, per descomptat, i l'inici de la legislatura).

Indecent, és que un ciutadà hagi de cotitzar 35 anys per percebre una jubilació i als diputats en tinguin prou només amb set, i que els membres del govern, per cobrar la pensió màxima, només necessitin jurar el càrrec.

Indecent, és que els diputats siguin els únics treballadors (¿?) D'aquest país que estan exempts de tributar un terç del seu sou de l'IRPF.

Indecent, és col · locar en l'administració a milers d'assessors = (llegiu “amigotes” amb sous que ja desitjarien els tècnics més qualificats)

Indecent, son els diners destinats a sostenir els partits i sindicats pessebres, aprovats pels mateixos polítics que viuen d'ells.

Indecent, és que a un polític no se li exigeixi superar una mínima prova de capacitat per exercir el seu càrrec (ni cultural ni intel · lectual).

Indecent, és el cost que representa per als ciutadans els seus menjars, cotxes oficials, xofers, viatges (sempre en gran classe) i targetes de crèdit per tot arreu.

Indecent No és que no es congelin el sou ses senyories, sinó que no l'hi baixin.

Indecent, és que els seus senyories tinguin sis mesos de vacances l'any.

Indecent, és que ministres, secretaris d'estat i alts càrrecs de la política, quan cessen, són els únics ciutadans d'aquest país que poden legalment percebre dos salaris de l'ERARI PÚBLIC.

I que sigui quin sigui el color del govern, toooooooodos els polítics es beneficien d'aquest modern "dret de cuixa" mentre no es canviïn les lleis que el regula.
I qui les canviaran? ¿Ells mateixos? Já.

Ajuntem firmes perquè hi hagi un projecte de llei amb "cara i ulls" per acabar amb aquests privilegis, i amb altres. Fes que això arribi al Congrés a través dels teus amics.

Aquesta sí hauria de ser un dels cadenes que no s'ha de trencar, perquè només nosaltres podem posar remei a això, i aquesta, si que portarà anys de mala sort si no posem remei, està en joc el nostre futur i el dels nostres fills.

On és la gent? que aixequen masses per al futbol, i no per defensar els nostres drets.

4 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  2. Hola!!! com molt be diu Arturo, som idiotes. L'any passat ja van haver movilitzacion perquè començavem a saber que venien unes retallades però molta gent no és menejava, ja que.. no era una cosa certa, ni segurament anava a afectar-los!! ara be, ja estem patint-ho, però fins que a la gent no els han "ficat mà a la butxaca" ningú es menajava, estem parlant de l'educació, on molts professors/es, mestres, no es menejaven ja que ells tenien feina (està clar que no tots, però una majoria) però quan han escoltat una reducció del salari.. mm... ja no els apanya gens l'asunt...
    En una de les últimes manifestacions sobre les retallades en l'educació, podíem veure una "garverà" de pancartes com per exemple; Menys salari, Menys educació... cosa que em molesta molt, i si sols anara per a queixar-me del salari, jo no acudiria ja que sóc estudiant i no treballe... jo em queixe de que en un futur segurament estarme menys formats, i la possibilitat de que els meus fills tinguen una educació molt més precaria i ja si em toquen la meua llengua,encara em molesta molt més.

    Vinga doncs això.. res més.. sols dir que si que som idiotes.. i deuriem de fixar-se i agafar exemples del països veins... i intentar ser menys idiotes.

    Débora Gilabert i Garrido G. F

    ResponderEliminar
  3. http://4.bp.blogspot.com/_KrsAwmgRU4c/TRIo8_nYceI/AAAAAAAAAvw/quB-S1Xu-2I/s1600/10-12-22bolsillo.jpg

    aquesta imatge ve molt be quan el text diu "EL GOVERN: Ha baixat el sou als funcionaris, suprimit el xec-nadó, congelat les pensions i reduït l'ajuda a la desocupació, (L'ATUR), per afrontar la crisi que han generat els bancs, els polítics i els especuladors borsaris"

    ResponderEliminar
  4. jajaja molt bona la imatge Débora Gilabert i Garrido jejej pues sí la veritat es que la gent dona pena, no es movilitzen fins que no els toquen la butxaca i aixina i tot hi ha gent q tampoc.....lamentable, xo en fí, nosaltres no pararem!!!

    ResponderEliminar